Startup Essentials

Er du iværksætter eller drømmer du om at blive det ?    

  • Din adgang til The Kitchen, vejledning, kontorfællesskab og tværfagligt netværk starter med Startup Essentials.    

Bliv en del af Aarhus Universitets største iværksætter-fællesskab og få vejledning og sparring til dit team og din startup.

Hvad er Startup Essentials?

Startup Essentials er for studerende ved Aarhus Universitet med en idé som de ønsker at udforske, eller en startup de ønsker at videreudvikle. Over tre workshops a tre timer, dykker vi ned i … netop Startup Essentials. For os betyder det at være skarp på hvilket problem/disharmoni man løser/forbedrer, hvilken værdi du tilbyder, og for hvem. Lyder det nemt? Selv erfarne startups stræber efter at få dette på plads. Vi vil også arbejde med din forretningsmodel og vi kikker på konkurrenter/potentielle partnere. Vi ved også at du som person, som individ, er en vigtig nøgle for din startup. Det er grunden til at vi også inviterer dig til at kikke på dine værdier, ressourcer og drømme, både som individ og som team. 

Ideer i den tidlige fase og etablerede startups

Startup Essentials er målrettet iværksættere i den tidlige fase. Det er ikke sikkert du identificerer dig med at være iværksætter, men hvis du har en idé eller et koncept du ønsker at arbejde videre med, er du mere end velkommen til at deltage. Hvis du allerede har en mere eller mindre etableret startups skal du også være velkommen, fordi de emner vi arbejder med sjældent er løst en gang for alle. De er dynamiske størrelser der ændrer sig. Vi vil altid være opmærksomme på at startups er forskellige, derfor tager vi altid udgangspunkt i der hvor du er i din proces.     

Vores tilgang

“Usikkerhed” er et centralt begreb i entreprenørskab, og du er sandsynligvis allerede stødt på det: ”Hvordan kan jeg vide at dette er den rigtige beslutning?”. ”Hvad bør jeg nu gøre?”, ”Hvor meget vil kunderne betale for mit produkt?”. Oftest kan du ikke vide hvad svarene er, men du skal stadig væk træffe beslutninger. I Startup Essentials introducerer vi dig til principper der kan hjælpe dig med at navigere i usikkerheden. Workshop forløbet tager en praktisk tilgang, hvilket betyder at der vil være mange øvelser. For at bibeholde et dynamisk fællesskab af iværksættere – og kommende iværksættere –, forventer vi at du er nysgerrig, engageret og deltager aktivt. Det er også vigtigt for din egen del at du er aktiv og eksponerer din idé. Det betyder ikke at du skal være udpræget ekstrovert. Find din egen vej...    

Also...

Startups, valuation, investment, exit, unicorn… der er mange buzzwords relateret til iværksætteri for tiden. Du er velkommen til at se bort fra dem. Samtidig, hvis du ønsker, er du også velkommen til at omfavne dem. Det er op til dig. Der er mange veje til entreprenørskab og til at blive iværksætter. Vi ser gerne at du finder din egen unikke vej.

Tilmelding til Startup Essentials workshops

Du kan tilmelde dig til Startup Essentials workshops 3 gange om året.

Fristen for tilmelding til de kommende Startup Essentials workshops er d. 1. september 2020.

Spørgsmål til Startup Essentials workshops

Har du spørgsmål til Startup Essentials workshops, kan du kontakte Annette Braad Christensen, abc@au.dk